Calea catre victoria totala trece prin iad. Suntem pregatiti?

Eu incep sa imi doresc din ce in ce mai mult ca Romania sa fie condusa in continuare 2 ani de catre PSD.

Si iata de ce:


- Pentru ca societatea trebuie sa inteleaga. 

Societatea in ansamblu va intelege doar prin suferinta ca politicile PSD sunt gresite. Pana nu sufera pensionarul, pana nu se prabuseste bursa, tara, TOTUL fara banci fara multinationale, fara Europa, cu Rusia, cu Cuba, cu imprumuturile pentru pomeni electorale si pensii nesustenabile. Pana nu SUFERA, omul nu crede. 

Oamenii trebuie sa inteleaga ca PSD fura, nu stie, nu vrea, nu poate si este din alte timpuri iar daca suferinta este singura cale, este un drum pe care probabil trebuie sa il parcurgem.


- Opozitia si alternativele trebuie sa se maturizeze.

Pana acum 2 ani, societatea doar banuia. Apoi de 2 ani are confirmarea si a inceput sa se organizeze. Insa mai e nevoie de 2 ani pentru a se convinge toata lumea si sa apara alternative mature. Cu cat dezastrul PSD este mai mare, cu atat viteza activarii societatii va fi mai buna.


- Daca au loc acum alegeri anticipate, o sa fie o majoritate fragila USR - PNL - PLUS care iarasi nu va putea sa faca mare lucru. Avem nevoie de o majoritate larga pentru a reforma profund Romania inclusiv Constitutia pe alocuri.


- Efectele politicilor devastatoare ale PSD inca nici nu au inceput sa se vada. Daca vine altcineva acum la guvernare, va fi dezastru urmatorii 2 ani. PSD o sa zica ca ei au incercat sa faca bine insa... a venit iar USR si a stricat. O sa zica ca politicile lor ar fi adus roade. Urmatoarea perioada se anunta catastrofala si PSD trebuie lasat sa o deconteze singur.


- Daca mai sta PSD inca 2 ani, politicile lor vor distruge Romania si este posibil ca PSD sa scada atat de mult in sondaje incat nu o sa mai treaca pragul electoral. Si o sa avem astfel o majoritate solida cu care putem sa reformam serios Romania - asa cum trebuie.


- Noua guvernare o sa aiba legitimitate solida pentru reforme dupa ce PSD distruge tara. Acum daca USR incearca refromarea, pesedistii o sa zica ca "nu se poate domle' sa vii cu reforme atat de radicale..."Deci daca PSD mai sta doi ani, o sa avem urmatoarele avantaje.

- Suferinta crunta pentru a ne purifica spiritual.

- Societatea civila din Romania se activeaza / trezeste / organizeaza (desi cam slabut pana acum)

- PSD se autodistruge.

- USR + PLUS eventual PNL or sa aiba o majoritate larga care o sa permita o reforma ca la carte a societatii romanesti impreuna cu legitimitate pentru reforme drastice.Asadar eu zic sa ne luam popcorn, strangem din dinti si sa ne cream sanse maxime pentru o reforma absoluta a Romaniei.

Data: miercuri 19 decembrie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...