Lovitura de stat trebuie conștientizată, discutată, consacrata in lege și SANCȚIONATĂ

Cand ne vom elibera de acest ultim si extrem de puternic puseu comunist, o sa avem niste lucruri de indreptat.


Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le facem, este ca lovitura de stat trebuie declarata ca atare. Toate fortele politice si civice trebuie sa se uneasca si sa emita o declaratie in care sa catalogheze ce face PSD acum - ca fiind lovitura de stat. Nici mai mult nici mai putin. Eventual asta se poate face chiar acum ca sa stie cei vizati ce ii asteapta.

Apoi trebuie infiintata o comisie exceptionala care sa cerceteze si sa pedepseasca pe cei vinovati de lovitura de stat si rasturnarea statului de drept.


Si avem o serie foarte lunga de fapte concrete, care privite din perspectiva loviturii de stat, pot fi condamnate.

- Mentinerea in fruntea guvernului a unor persoane cu inteligenta mult sub nivelul necesar acestei functii - este parte a loviturii de stat - de care se face vinovat Dragnea ca presedinte al PSD si V. Dancila ca principala autoare a actelor loviturii de stat.

- Toate legile date cu dedicatie pentru eliberarea infractorilor, a coruptilor si a lui Dragnea in special, trebuiesc considerate ca acte ale loviturii de stat si pedepsite. Aici il avem pe Tudorel T. care va recunoaste sau nu ca a fost constrans de Dragnea pe acest drum si va suporta singur sau nu consecintele.

- Actul de incalcare a principiului libertatii justitiei - subordonarea justitiei politicului - constituie parte a loviturii de stat. Aici il avem tot pe Tudorel T si Dragnea ca principali vinovati.

- Indatorarea tarii exagerata pe pietele externe pentru sustinerea promisiunilor electorale nesustenabile - acte pentru sustinerea loviturii de stat. Vinovat Dragnea si Tariceanu ca presedinte al PSD si ALDE.

- Intreaga conducere a jandarmeriei - bratul armat al loviturii de stat - pedepsita pentru abuzurile pe care le-au comis.

- Masurile de dezinformare si manipulare a cetatenilor - acte ale loviturii de stat. Tot trustul A3 impreuna cu moderatori si patroni - facuti responsabili de participare la lovitura de stat. Toate minciunile si neadevarurile privite si analizate din perspectiva unei lovituri de stat.

- Avocatul Poporului - pentru lipsa de reactie in apararea poporului si pentru sustinerea infractorilor. Toate aceste acte - considerate parti ale loviturii de stat si pedepsite ca atare.

- Pensiile speciale - nu doar desfiintate ci si luate inapoi. Este clar ca nu sunt meritate ci acesta este un act de corupere a demnitarilor ca parte a sustinerii loviturii de stat.

- Constituirea FDSI - act prin care se incearca vanzarea celor mai performante asseturi ale statului pentru a cumpara bunavointa unor straini care sa inchida ochii la lovitura de stat (sau chiar sa o sustina) - pedepsita ca act al loviturii de stat.

- Acapararea tuturor institutiilor - exista actele prin care Dragnea a preluat controlul tuturor institutiilor care ar putea impiedica lovitura de stat.

- Indepartarea de EU si partenerii democratici care ar putea trage la raspundere PSD si pe Dragnea, precum si apropierea de tari dictatoriale - acte in directia loviturii de stat.

- Si nu in ultimul rand - protestatarii si toti civilii implicati care si-au pierdut ani pe strazi sau au avut de suferit in lupta pentru ipiedicarea loviturii de stat - recompensati ca si revolutionarii.


Toate acestea si multe altele sunt fapte reale care luate impreuna, realizeaza tabloul complet al loviturii de stat.


Dezinformarea populatiei - exista faptele. Guvern incompetent si obedient care implementeaza actele loviturii de stat - exista faptele. Legile date cu dedicatie - exista faptele. Subordonarea puterii juridice de catre puterea politica - exista faptele si efectele. Indatorarea tarii - exista faptele si efectele. Avocatul poporului a fost somat sa actioneze in sprijinul populatiei si a refuzat - exista faptele si efectele. Pensiile speciale sunt o abominatie - este furt de la saraci pentru a inchide gura demnitarilor - faptele exista. FDSI - exista iar Dragnea incearca sa il vanda - exista faptele. Distrugerea sau acapararea instituriilor care ar putea impiedica lovitura de stat - exista faptele.


Lovitura de stat nu este reglementata legislativ insa evenimentele din ultimul an ii pot ajuta pe initiatori.

Avem - implementarea de modificari concrete si punctuale care duc la slabirea democratiei, a statului de drept, slabirea independentei justitiei.

Avem - actiuni coordonate pe toate fronturile care cumulate duc la infaptuirea obiectivelor finale.

Avem - constituirea unui grup care coordoneaza modificarile.

Scopul este slabirea statului de drept si a institutiilor acestuia.


Toate aceste fapte sunt reale si documentate, toate aceste acte, sunt actele loviturii de stat.


Clasa politica trebuie sa inceteze sa strige hotii ci trebuie sa spuna lucrurilor pe nume.

Avem de-a face cu o veritabila lovitura de stat in pasi mici - lovitura foarte coordonata de un grup infractional ce poate fi documentata si demonstrata. Avem de-a face cu una dintre cele mai grave infractiuni ale omenirii - rasturnarea statului de drept in interesul unor infractori.


Faptele exista.

Trebuie sa le luam in ansamblu, sa le consideram ca ceea ce sunt - LOVITURA DE STAT - si sa le pedepsim.

Data: vineri 19 octombrie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...