Catastrofa USR este catastrofa Romaniei

Aflam cu (sau fara) surprindere ca MRI - partiduletul lui Ciolos a reusit sa depaseasca USR. - g4media


Cum este posibil asa ceva avand in vedere ca:

- USR este singurul partid care face opozitie reala si activa la mizeria din parlament.

- USR este partidul care a reusit sa atraga oameni noi in politica - in USR nu exista oameni care au fost la alte partide.

- USR care este un partid curat, in care nu exista corupti.

- USR - este un partid democratic intern - deciziile se iau prin vot - nu se impun de "sus"

- USR care este un partid pro european, pro democratie si civilizatie.

- USR este un partid in care se munceste enorm - se fac campanii, se fac aplicatii online, se militeaza si se lupta la cote maxime. 


Cum este posibil ca USR - partidul care poate sa reformeze Romania, sa stagneze undeva la 10 procente? Partidul care nu are corupti, lupta impotriva coruptiei, a reusit sa adune oamenii care pot si vor schimbarea, au filiale in mai toate judetele... Cum este posibil ca acest partid care munceste enorm pentru Romania, sa fie intrecut de MRI care nici macar nu exista inca? Sau de ALDE?


Este halucinant, insa motivele exista:

- Nu au lideri si nici nu promoveaza lideri de imagine. Este politica de partid. Adica ei spun ca a trecut timpul liderilor -locomotiva si ca acum locomotiva este organizatia. Ceea ce este o aberatie - electoratul de la noi vrea sa vada un om in care sa aiba incredere. 

- Nu ii intereseaza o serie de probleme foarte grave care framanta societeatea. Ca suferinta nationala a romanilor ca natiune invinsa (de cineva.... spuneti voi cine). Nu ii intereseaza repunerea natiunii romane in rand cu celelalte natiuni, restaurarea demnitatii nationale. Nu ii interesaza traditiile si istoria ci par ca promoveaza doar legaturile cu strainii. Nu sunt preocupati de programe sociale sau pensii. Sau daca sunt preocupati de acestea, nu le mediatizeaza indeajuns.

Practic, neadresand aceste probleme, ei sunt respinsi automat de o parte colosala a electoratului.

- Liderii USR au relatii cu Soros. Soros care este pro globalizare, si-a facut un renume din acapararea resurselor tarilor sarace, Soros care este sustinator al relatiilor LGTB si care este impotriva nationalismului.


Este o situatie strigatoare la cer. Hotii din PSD si PNL isi mint electoratul pe toate problemele sensibile, iar USR care chiar stie ce trebuie facut, are oamenii si chiar face, nu mediatizeaza aceste lucruri.

Este o situatie dureroasa pentru ca societatea cauta alternativa salvatoare - care EXISTA - se numeste USR - insa cei de la USR reusesc printr-o politica media catastrofala sa nu se adreseze electoratului romanesc.


Oare ce se poate face? Va intelege USR ca are o problema masiva de IMAGINE cu Soros si cu politica sa exagerata pro occidentali si fara nici o aplecare asupra romanilor?


Cat vor putea membrii USR sa munceasca pentru tara si sa vada ca munca lor nu este rasplatita? Cat vor putea liderii USR - Dan Barna & company sa plece urechea la soaptele lui Soros ingropand partidul? Cat vor putea romanii din USR sa suporte aceasta situatie?


PSD si toata mizeria ciumei rosii au persistat in Romania pentru ca nu a existat alternativa. 

Dragi romani - alternativa exista - este USR. Si stiti ce avem de facut? 

Trebuie sa luam acest partid reformator si sa il scoatem din catastrofa in care se afla pentru ca este o catastrofa pentru Romania. Daca USR nu se ridica pana la alegeri, va iesi iarasi PSD pe motiv ca nu exista alternativa.

Trebuie sa apara in USR o aripa anti Soros, o aripa a pensionarilor - o aripa care sa initieze un dialog pe probleme sociale etc. 

Nu trebuie sa lasam o mana de sorosisti cocotati in fruntea USR sa deturneze sansa Roamaniei la reformare.

USR trebuie sa reformeze Romania iar pentru asta trebuie sa isi caute si sa isi creasca lideri, sa se dezica de Soros si sa se aplece asupra problemelor electoratului roman nu asupra problemelor pe care le vad ei. Practic sunt aceleasi probleme insa trebuiesc doar mentionate ca atare.


Iar Nicusor Dan trebuie sa isi ia pantalonii de barbat si sa reintre in USR si sa carmeasca acest partid de urgenta.

Data: sâmbătă 13 octombrie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...