PSD nu mai exista

Va mai aduceti aminte de celebra scrisoare a doamnei Ecaterina Andronescu din august?


"Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului (Dragnea - n.r.) trebuie să facă un pas în spate. (...) Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru"


Avem apoi o alta scrisoare similara in septembrie:


"8. Situația juridică vulnerabilă a liderului PSD, Liviu Nicolae Dragnea, a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului, elementul principal de atac al opoziției și a unei părți a societății civile, o perpetuă sursă de neîncredere în plan intern și extern, motivul pentru care se pune la îndoială corectitudinea oricărui demers inițiat de PSD de în direcția reformării Justiției. (...)

În fața situației de criză, pentru a evita izolarea internațională a țării și pierderea încrederii în PSD, propunem următoarele acțiuni:

1. Demisia imediată a domnului Liviu Nicolae Dragnea din funcția de președinte al Partidului și din funcția de Președinte al Camerei Deputaților."


Corina Cretu atrage si ea atentia asupra dezastrului iminent vorbind despre incompetenta guvernului.


O alta problema este ca PSD s-a certat si cu BOR (aliat istoric) dupa ce au reusit sa distruga un referendum imposibil de distrus pe hartie.


O alta problema este ca Dragnea nu se va opri - el lucreaza in continuare pentru a se salva de puscarie prin distrugerea justitiei dar si pentru a fura. Vezi planul furtului.


Dupa cum au observat cei cativa lideri din PSD mai lucizi, partidul moare si nimeni nu poate face nimic ca sa il salveze. Liderii importanti, motoare electorale, nu mai exista. Tot ce mai are PSD, sunt organizatiile teritoriale - care insa am vazut la referendumul pentru "familie" ca nu mai au control asupra electoratului daca Dragnea este la carma si daca cauza nu este macar teoretic justa. Iar Dragnea nu va pleca, si cauza nu va deveni mai justa - va fi in continuare distrugerea justitiei, scufundarea nivelului de trai, indepartarea de Europa, furtul pe fata din buget. Cu Dragnea acolo si cu o strategie a partidului centrata pe salvarea lui Dragnea si pe furt, nici chiar electoratul PSD nu va mai validata aceasta organizatie.

Cei cativa lideri care au incercat sa salveze partidul, nu au nici calibrul si nici alternativa cu care sa il inlocuiasca pe Dragnea.


Barca se scufunda si nimeni nu face nimic ci asteapta, cu gura cascata, o minune. Cu totii privesc disperati cum capitanul ii minte si le spune ca li se pare doar ca se scufunda.

Este doar o chestiune de timp, agonie, distrugere si inchisoare.


Data: joi 11 octombrie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...