Sodomia dărâmă România (pamflet)

6-7. Octombrie, toamna. Anno domini 2018. România.

Rezolvatu-s-au (aproape) toate problemele din Grădina Maicii Domnului, acest colț de Europă, numit România.

N-avem loc să mai mergem și noi pe-un drum tradițional, așa, de-ăla plin de gropi ca după bombardament, că - hop! - dăm peste o autostradă! Nu mai avem și noi parte de un dispensar de-ăla cu pereții vopsiți în verde, cu scaune de lemn în sala de așteptare, că - hop! - dăm peste o clinică modernă, zonă liberă de nosocomiale! Nu mai avem și noi o școală ca pe vremea noastră, cu pupitre de-alea în care stăteai cu mâinile la spate și table negre pe care scârția creta, că - hop! - avem școli cu table interactive și manuale digitale! Ăăăăă... Cred că mă înșel pe undeva... Nu știu pe unde.

Nu mai avem și noi parte de socializare ore întregi, din noapte până-n dimineață, la cozi la lapte-carne-ouă-brânză-vată, că - hop! - s-au inventat mall-urile, face-book-ul și democrația. Păi, treabă-i asta? Unde-s vremurile alea tradiționale, unde-s valorile familiei tradiționale românești, când mâncam la lumânare ciorbă de tacâmuri de pui, șnițel de parizer prăjit la spirtieră, bătaie de la părinți, c-așa am ajuns noi oameni mândri (atât de mândri de noi, că se pișă pe noi o clică de borfași!)?

Mno... Grădina Maicii Domnului mai are un hop până să devină divină: Referendumul! Dacă votăm să nu se f@@tă-n dos bărbații (fetele-s faine când se pupă și se mângâie, am văzut noi pe canalele de pornache), România va putea  închide poarta democrației și se va putea declara, în sfârșit, Grădina Maicii Domnului (înapoi pe la 1400, așa...)! Doamne-ajută!

(Doamne-ferește! Acesta e un pamflet amar. #boicot)


Data: marţi 02 octombrie 2018
Loading...