Referendumul pentru familie - sau cum Moscova încearcă să îndepărteze România de Europa

Intr-o prezentare exceptionala, Malin Bot face un rezumat al mizelor reale ale "Referendumului pentru familie"


Moscova este cuvantul cheie in intelegerea promovarii "Referendumului pentru familie".

Referendumul pentru familie nu este despre familie ci despre MAFIE. Mafie care vrea sa ne vada afara din EU si Nato pentru ca in EU si in Nato, este garantata independenta justitiei iar Mafia ajunge la puscarie.

Interesele Mafiei din Romania se intersecteaza cu interesele lui Putin care vrea sa rupa balcanii din EU pentru a aduce aceste tari inapoi in sfera de interes a Rusiei.


Referendumul este promovat in primul rand de Antena 3 si Dan Voiculescu - vector de imagine al mafiei ce provine din fosta directie de informatii externe a securitatii pe relatia cu Moscova.

Dragnea vrea sa pozeze ca aparator al neamului romanesc. A3: "Referendumul pentru familie este o cumpana pentru neamul romanesc"


Coincidente:

- Data referendumului: 7 Octombrie - ziua de nastere a lui Vladimir Putin - dictatorul de la Moscova. Dragnea vrea sa ii inchine aceasta victorie a departarii de Unuiunea Europeana.

- Referendumul, Dragnea si mafiotii lui sunt sustinuti de toata propaganda Moscovei in limba romana: sokant.ro, sputnic.md, alternative-news, stiripesurse, antena3 etc. care au aceleasi mesaje - sunt sincronizati.

- Votarea codurilor de procedura - legi care distrug justitia si ii scapa pe infractori a avut loc pe 18 iunie - data aderarii Romaniei la EU - nu este o coincidenta ci o lovitura data de Rusia cu dedicatie acestei uniuni.


Cum a aparut aceasta poveste cu referendumul - sustinuta de comunistii si securistii din BOR.


Moscova si Putin.

Putin este un general KGB care a trait in epoca comunista si a vazut momentele de glorie ale comunismului. El viseaza la refacerea URSS insa are doua probleme

- a cazut comunismul si nu mai are o doctrina cu care sa atraga oamenii pentru ca nu mai crede nimeni in comunism - dezastrul comunismului este evident pentru toata lumea.

- tarile de sub fosta influnenta URSS sunt acum in NATO si in afara influentei rusesti

Planul lui Putin este sa rupa Europa - dezbinand-o. Un exemplu este cazul Angliei unde oligarhii rusi au cumparat presa si prin dezinformare au dus la victoria referendumului pentru Brexit - faramitarea Uniunii Europene.


SOLUTIA - Aleksandr Dughin

Dughin este seful unui partid eurasiatic care pledeaza pentru un SUPRA-STAT eurasiatic capabil sa se opuna Americii. Ca formare, Dughin a fost arhivar la KGB unde a avut access la diverse carti si documente secrete in legatura cu misticismul, eurasianismul si diverse religii ale lumii.

Solutia pentru readucerea tarilor din Balcani sub influenta ruseasca - ideologia creata de Dughin este asadar manipularea popoarelor din Europa de Est - PE DOCTRINA RELIGIOASA


Si exista motive foarte bune ca aceasta manipulare sa functioneze in Balcani deoarece Romania, Bulgaria, Serbia - sunt ortodexe ca si Rusia.

Apoi un avantaj pentru implementarea acestei ideologii a lui Dughin in Romania, este faptul ca BOR a fost puternic infestata de securitate pe vremea comunismului. Acesti turnatori sunt inca in pozitii pentru ca nu a existat o deconspirare a turnatorilor dupa 90. Toata aceasta structura de fosti securisti infiltrati in BOR impreuna cu liderii ei exista in continuare

Aceasta structura de preoti turnatori este o retea de influenta a Moscovei.


Despre oameniii lui Dughin/Putin in Romania care lucreaza la aceasta ideologie gasim cateva detalii aici:

- Nastase vorbeste in termeni foarte laudativi despre intalnirile pe care le-a avut cu Dughin

- Exista foarte multe personalitati din Romania - apropiati ai lui Dughin - care sustin demersul coalitiei pentru familie

http://inliniedreapta.net/lista-prietenilor-rusiei-din-romania-deconspirata-de-alexander-dughin-prin-e-mail/

http://inliniedreapta.net/bogdan-stanciu-lista-lui-dughin-reprezinta-coalitia-pentru-familie-la-congresul-mondial-al-familiilor-de-la-budapesta/

Linia pe care Dughin si propaganda lui Putin merg, este ca se incearca convingerea oamenilor ca occidentul este ceva rau, este Sodoma si Gomora, un loc unde ni se distrug valorile.


Asadar "Referendumul pentru familie" este in primul rand o miscare a lui Putin prin care incearca sa indeparteze Romania de Europa. (miscare care face parte dintr-un plan mult mai amplu ce priveste toate tarile balcanice)

Referendumul este apoi despre mafiotii romani care incearca sa rupa Romania din UE, UE care garanteaza independenta justitiei si care le pune lor bete in roate.


Pe 7 Octombrie, de ziua sa de naștere, Putin va salută și va încurajează să susțineți homofobia, dezbinarea românilor și depărtarea de Europa. Este cadoul lui Putin pentru România.

Data: joi 20 septembrie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...