Ce e nou pe sticlă? Part I

Ideile mărețe vin ... în fața televizorului, așa că m-am gândit să scot în evidență efortul oamenilor din spatele micului ecran subliniind și interpretând (cu un ochi critic sau nu) modificările din grila de programe TV... Și în perioada următoare vor fi.... Să trecem la treabă zic, ceva vechi și nou în același timp pentru început....

"Te vreau lângă mine" - Tinder-ul generației de ieri...

Nici nu s-au resimțit bine primele adieri ale vântului de toamnă și deja trusturile de televiziune se întrec în a-și evidenția noile modificări.

Începând de astăzi, 20 august, emisiunea matrimonială sau de divertisment (pentru cine?), "Te vreau lângă mine", are un nou moderator. După ce s-au perindat în 5 ani tot cam atâția prezentatori, unii mai competenți, alții mai vocali, iar alții cu mai multe operații estetice decât intervenții în propria emisiune, a venit rândul Andreei Mantea să preia cârma paravanelor.

Pentru cei care nu cunosc emisiunea (deși mă îndoiesc c-ar exista astfel de indivizi) scopul acestei producții televizate este de a găsi perechea potrivită unor oameni (concurenți li se spune, din vremuri apuse, deși nu concurează pentru ceva anume) care vin și se cunosc, inițial în spatele unui paravan, iar, ulterior, dacă lucrurile evoluează, ies să socializeze, în eventualitatea formării unor relații.

Intuiesc că nu-i va fi greu și că va face o muncă mult mai bună decât antecesoarea ei, ținând cont că are experiență în scandaluri improvizate și regizate, după ani buni de WowBiz, Se strigă darul sau mult mai vechea emisiune în care "iubirea și competiția merg mână în mână" - Mireasă pentru fiul meu.

Bine, nu se compară o apariție săptămânală de două ore înregistrată cu emoțiile și neprevăzutul directului, dar chiar sper că va aduce urma de divertisment și glume acceptabile de la filmarea nunților și la paravane.

Dar de Casa Te vreau lângă mine, cea cu 3 etaje, atât de dragă ex-prezentatoarei simpatice Gabriela Cristea se mai știe ceva? Sau a luat-o cu ea la "Te iubesc de nu te vezi"? Acum, știm noi de ce-i era dragă casa, îi aducea aminte de epoca în care stătea pe un scaun similar cinci ore în fiecare zi în încercarea de a găsi cea mai potrivită "Noră pentru mama", dar asta e altă poveste.

Cert este că o serie de producții noi sau schimbări se anunță în grila TV în această toamnă, multe posturi produc sau reînvie emisiuni, doar-doar vor prinde o felie mai mare de rating.

Data: luni 20 august 2018
Loading...