Ce s-a întâmplat pe 10 august? Posibil plan de transformare a evenimentelor intr-o baie de sange cu ajutorul jandarmeriei

Pe 10 august 2018 s-au întâmplat foarte multe evenimente nefericite.

- Foarte multe victime. Aproape 500 de protestatari au fost răniți de agresivitatea extremă si nejustificată a jandarmilor.

- Agitatori. Există mărturii despre agitatori infiltrați printre protestatari cu scopul de a determina conflicte cu jandarmii și a legitima folosirea excesivă a fortei.

Există mărturii și imagini despre colaborearea jandarmilor cu acești agitatori - imagini cum discutau retrași.

- Planul media. Antena 3 - singură sursă care a mediatizat o agresivitate excesivă și amenințări din partea "protestatarilor" cu sânge și moarte - totul regizat și fără legătură cu adevărațîi protestatari.

- Marturii despre agresivitatea extrema a jandarmilor. Există mărturii ca a lui Sandu Matei care a văzut tot protestul de sus de pe platforma. El povestește că au fost foarte multe grenade băgate intenționat sub platforma unde aveau rezovoarele cu benzină și el crede că au încercat să îi omoare.

Se întrevede așadar un un plan de acțiunie coordonat pe mai multe direcțîi - mediatic Antena 3, acțiune - instigatorii, contractiune - jandarmii.

Efectul urmărit? Poate vom afla. Toate acestea vor fi investigate de procurorii care au declanșat urmărirea penală.Însă despre ce nu s-a discutat foarte mult pana acum și poate cea mai mare problema, sunt ARMELE.

Ce căutăm armele la jandarmi? Arme cu muniție de război!?

Armele erau în dotarea jandarmilor DIN LINIA 1 pentru că de acolo au fost și furate două arme.

Era normal să existe un grup de intervenție anti- tero undeva mai în spate dotat cu armament letal. Însă cum este posibil să dotezi jandarmii la un protest anunțat violent (de Antena 3), unde este probabil să apară incidente, unde este probabil ca un jandarm să se considere, din cauza agitației și adrenalinei, îndreptățit să tragă, sau unde este posibil să i se fure armele în timpul haosului?

Dotarea jandarmilor cu armament letal în prima linie poate a fost făcută din mai multe cauze.

Poate a fost o întâmplare. Poate jandarmii sunt doar proști și nu și-au dat seama că se pot întâmplă evenimente extraordinar de grave.

Sau poate a existat un plan.

Poate planul era să pună toate elementele la un loc, să le agite și să se întâmple ceva. Ca la Revoluție unde s-au dat arme oamenilor pentru a se crea haos.

Sau - cel mai grav scenariu posibil - a existat un plan detaliat de folosire a acestor arme. Gen - dacă intră protestatarii în guvern - folosiți muniția de război și îi omorâți pe toți.


Variantele sunt puține și clare - prostie groaznică sau premeditare de provocare a uciderii protestatarilor - prin alăturarea tuturor ingredientelor și agitarea lor.

Adică pui jandarmi nervoși și foarte inteligenți în prima linie, le dai arme cu muniție de război, creezi panică la știri cum că va fi moarte de om, aduci agitatori care să îi atace pe jandarmi, tragi cu toată muniția din dotare posibilă de lacrimogene și șpreiuri și apă să îi provoci pe protestatari.


Cert este că trebuie să vorbim despre ce căutau armele la jandarmi la protest. Este poate cel mai important subiect cand vorbim de evenimentele din 10 august. Trebuie să știm cine a decis dotarea jandarmilor - cineva a semnat - jandarmii pleaca la ei cu arme - semant xulescu. Acel xulescu este un criminal.

Trebuie să știm apoi dacă a existat un scenariu de folosire a muniției de razboi împotriva protestatarilor. Jandarmii au planuri și scenarii pentru diverse situații. Procurorii trebuie să afle care era planul pentru situația în care protestatarii ar fi cucerit guvernul. Urmau să folosească muniția de război și să îi omoare pe toți? Trebuie aflate toate aceste planuri si vazut daca unul dinte ele prevedea folosirea munitiei de razboi impotriva populatiei.


Armele.

Existența armelor la protestul de pe 10 august ne arată probabil către ce ne îndreptăm ca tara. Să sperăm că nu este adevărat. Poate a fost totul doar o coincidență. Poate nu este Voiculescu și cu Dragnea arhitectul acestor evenimente. Poate a fost totul o întâmplare nefericită.


Procurorii trebuie să își facă datoria și să deslușească ce s-a întâmplat în acea zi care putea să fie o baie de sânge.

Jandarmii au avut arme cu muniție de război împotriva tuturor uzanțelor internaționale și de logică și bun simt.

La proteste anunțate violente nu te duci cu muniție de război... decat daca...

Data: marţi 14 august 2018
Autor: Alex Toader
Loading...