Momentul final al neocomunismului, căderea PSD, a lui Dragnea, a lui Iliescu, Ponta, Năstase

Protestul de mâine (10 august) poate să fie momentul în care ne eliberăm de tirania hoților.

Dragnea anunță de la balcon dublarea pensiilor. Pesediștii îi sunt plecați în vacanță, scuză tocmai bună să nu se murdărească de ceea ce urmează si sa il debarce pe Dragnea. Firea si Tariceanu stau cu ochii pe cascaval asa ca Dragnea a rămas singur cu Vivi împotriva românilor.

Dacă românii intră în Guvern, s-a încheiat dictatura comunistă în România. Cade guvernul, cade și Dragnea și urmează cel mai probabil alegeri anticipate unde PSD va ajunge la coșul de gunoi al istoriei. 

10 August, ar putea să rămână în istorie ca momentul în care românii alungați din tara lor de catre o mâna de hoți, s-au întors din străînătăți să își ia țara înapoi. Fii rătăcitori ai patriei au venit să își salveze părinții și copiii.


Însă există un singur factor care poate să îl salveze pe Dragnea si pe comunisti - jandarmeria.

Dacă jandarmeria va folosii forță excesivă, este posibil ca protestatarii să nu reușească. Jandarmii pot spune că își fac meseria, că apară ordinea publică.

Adevărul este însă că mâine, jandarmeria lupta pentru salvarea comunismului in Romania.

Mâine - 10 august, jandarmeria are oportunitatea istorică să salveze România sau să o condamne în continuare la chinurile comunismului.


Dragi jandarmi, aveți o meserie și o datorie - față de România. Lăsăți-ne să scăpăm noi și copii noștri și părințîi noștri și VOI și copii vostrii și părinții vostrii de CIUMA ROȘIE! Lăsăți-ne să ne salvăm! Daca exista patrioti in jandarmerie - de orice grad - uniti-va si transmiteti un mesaj catre cine trebuie.


Maine este momentul 0 - JANDARMERIA E CU NOI!!!!

Data: joi 09 august 2018
Autor: Alex Toader
Loading...