ȘOC - Soros trece de partea PSD! - EXCLUSIV!

Soc pe scena politica si civica din Romania!

Apropiati ai lui Soros au declarat ca acesta s-a PLICTISIT de rezultatele SLABE obtinute de cei de la #rezist si de la USR si ca urmeaza sa incerce o noua abordare.

Surse de incredere ne-au declarat ca toate finantarile catre protestatarii #rezist au fost inghetate si ca de acum toti banii se vor duce la sustinatorii Antena 3 si membrii PSD.

Pe aceasta cale, Soros se pregateste sa organizeze un miting impotriva tradatorilor de la ALDE si impotriva lui Tariceanu, care se incapataneaza sa candideze la prezidentiale impotriva bunului sau prieten Dragnea.

Toti sustinatorii Antena 3 care vor participa la miting vor beneficia de bursa celor de la rezist adica 50 roni. Pensionarii au reducere ca de obicei adica primesc doar 40 de roni.

Detaliile urmeaza sa fie anuntate de presa sorosista in zilele urmatoare.

Daca rezultatele vor fi mai bune decat cele obtinute cu cei de la #rezist, exista chiar posibilitatea ca Soros sa se inscrie in PSD ne spun sursele noastre de incredere.

Prin urmare, dragi pensionari sustinatori si membrii PSD precum si asistati social - urmariti stirile - urmeaza in sfarsit subventii de la Soros si pentru lumea buna.


Data: marţi 07 august 2018
Autor: Mitrea Ilarie
Loading...