"Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău"

Minciună, furt, distrugerea justiției, distrugerea României de 30 de ani, distrugerea atâtor destine, oameni morți în spitale, pe străzi, oameni alungați din țară de sărăcie și corupție. Toate aceste nenorociri comise fără remușcări. Fără remușcări? PSD poate mai mult!

"Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie și sigur le-a părut rău" este un citat din Eugen Orlando Teodorovici membru marcant al PSD, ministru de finante și apropiat al lui Liviu Dragnea. La toate nenorocirile comise de PSD - fără remușcări - adăugăm și dispreț. Disprețul PSD față de societate.

În orice țară normală, un politician ar fi zburat de pe orice funcție publică după astfel de comentarii. Nu ar fi plecat ci ar fi zburat! Și nu ar mai fi auzit niciodată nimeni nimic despre el. Însă Teodorovici, apropiat al lui Dragnea, nu are nici o problema de simțire sau nesimțire. Nu are acum. Însă disprețul cu care ei tratează populația, se va întoarce împotriva lor.


Un alt exemplu de dispreț față de societate este Tudorel Toader.

Iată cum se laudă Tudorel: https://youtu.be/2pnm4oO1SM4?t=7m47s

- șef de promoție la facultate

- procuror

- am urmat toate treptele carierei universitare

- prodecan 8 ani,

- decan al Facultățîi de Drept timp de 12 ani

- din feb 2016 sunt Rectorul aceleiași universități

- 10 ani judecător CCR

- membru în Comisia de la Veneția


Un carierist clasic acest Tudorel. Tudorel susține și girează cu cariera sa toate încercările penalilor de a distruge justiția. Care este calculul acestui carierist? Tudorel crede probabil că justiția va fi îngenunchiată, că Dragnea va învinge și va scapă de pușcărie, Toader crede că se va instaura dictatură în România gen Rusia sau Turcia.

În aceste situațîi, carieristul Tudorel va deveni liderul absolut al mediului universitar, va deveni academician și probabil se vor mai inventa câteva funcții pentru el. Carieristul Tudorel nu este un carierist oarecare ci unul cu ambiții staliniste. Ce face el acum, face dintr-o sete de putere macabră și diabolică.

Însă acest calcul al lui este greșit. Dragnea nu o să învingă nicioadata poporul român. Poate o să aibă o victorie, poate își instaurează dictatură un an sau doi? Însă iată că se apropie alegerile și toate aceste atrocități și mutilări ale societățîi românești vor fi decontate.

Ce se va întâmpla cu visul carieristului suprem? Semnalele sunt foarte clare. Societatea îl detestă, studențîi îl detestă, politicienii ii cer demisia. Din unealtă de forță a dictaturii, Tudorel va devenii proscrisul civilizației moderne.


Diplomă de șef de promoție? La gunoi! Ai susținut penali inpotriva poporului român.

Carieră de procuror? Trage apa! Ai susținut subordonarea politica a procurorilor.

Carieră universitară la Facultatea de Drept? Istorie! Va fi demis pentru distrugerea PRINCIPIILOR DE DREPT!

Membru în Comisia de la Veneția? Va fi demis pentru nerespectarea recomandărilor acestei comisii.

Prietenii? Cine vrea să aibă de-a face cu o unealtă care a distrus România?

Familia?

Nu știu dacă ai tăi te-au făcut la nevoie și dacă le-a părut rău atunci, însă ACUM? Acum cu siguranță au motive sa le pare rău!

Data: sâmbătă 21 iulie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...