Kelemen Hunor face ce știe mai bine - îl ameninta pe liderul PNL - Ludovic Orban

"Vad ca dl. Ludovic Orban insista pe acest subiect, a intrat pe scena prost, brutal, cu fabulatii si nu are un regizor care sa ii atraga atentia ca e bine sa lasi loc de buna ziua, ca peste 5 - 6 luni va veni iar sa ceara cele 60 de voturi inexistente ale UDMR.

Dar daca nu lasi loc de buna ziua va fi greu in perspectiva. Dar sa o luam pedagogic, UDMR are 30 de voturi si nu stiu ce intelege dl. Orban prin negociere. Il rog sa citeasca ce scrie in DEX despre negociere, ca daca asa a negociat cu parlamentarii PSD cum a negociat si cu mine si cu altii, nu ma mir ca nimeni nu vrea sa colaboreze cu el, nu este nici o surpriza", a declarat, duminica seara, pentru Mediafax, Kelemen Hunor.


Amenintarile liderului UDMR vin in contextul in care Ludovic Orban a aratat ca, fara sustinerea UDMR, guvernul Dancila ar fi cazut la motiunea de cenzura.

Bineinteles, aceste amenintari nu sunt noi - asa face UDMR politica de 30 de ani, prin santaj la adresa clasei politice romanesti. Speram ca liderul partidului istoric PNL, sa nu cedeze acestor amenintari incalificabile.


Liderul maghiar l-a și jignit pe Ludovic Orban spunând că el are o singură concluzie la tot ceea ce se întâmplă: ”e vorba de manelism politic curat ce face dl. Orban şi noi nu putem coborî la nivelul manelismului politic”.

Această jignire demonstrează însă contrariul - Kelemen Hunor tocmai a coborât - nu la nivelul lui Orban ci sub nivelul discurului politic elementar demonstrând că el este în realitate ipocritul din poveste.


Îl felicităm pe domnul Orban pentru poziția verticală - negocierile cu această organizație antiromânească și antimaghiară trebuie să fie minimale. Societatea românească trebuie să înlăture urmele comunismului din politică însă trebuie să înlăture și această organizație - UDMR - care facilitează de 30 de ani toate inițiativele foștilor comuniști.

Data: luni 02 iulie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...