Tăriceanu în campanie electorală la Bruxelles

Călin Popescu-Tăriceanu, va avea, joi (28 Iunie), la Bruxelles, o întrevedere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Discuţiile celor doi oficiali vor viza respectarea în România a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi a raporturilor instituţionale caracteristice statului de drept” - se  arată în comunicatul emis de către biroul lui Tăriceanu.


Tăriceanu este de aproximativ 6 luni într-o agresivă campanie electorală, el vizând fără îndoială fotoliul de la Cotroceni în detrimentul bunului său prieten Liviu Dragnea.

Această vizită la Bruxelles nu este prima încercare a lui Tăriceanu de a deveni frecventabil pe plan extern. Amintim aici și delimitarea sa surprinzătoare față de suspendarea Președintelui Iohannis dar și delimitarea de Dragnea și dorința acestuia de a legifera ilegitim prin OUG.


Oare cât va mai sângera Dragnea și îl va privi pe Tăriceanu cum își împodobește CV-ul cu zâmbetul pe buze iar el face toată "treaba"?

Dacă Dragnea nu ia măsuri rapid, diferența dintre el și Tăriceanu la capitolul popularitate și șanse la prezidențiale (în interiorul coaliției monstruase PSD - ALDE), va deveni imposibil de redus până la alegeri.


Data: joi 28 iunie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...