Abuzuri fara precedent - Lui Dragnea i-a luat ma-sa Parlament

PSD ia masuri fără precedent în Parlamentul României, masuri care sfideaza statul drept si anuleaza legitimitatea voturilor PSD obtinute la alegeri.


1. USR nu mai are voie să aducă invitați.

Această decizie a PSD este anticonstituțională având în vedere că, CONSTITUȚIA garantează accesul cetățenilor la ședințele Parlamentului prin articoloul 68:

"(1) Şedinţele celor două Camere sunt publice."

http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3#t3c1s1sba68

UPDATE 11:22 Ioana Lupea, care este consilier de comunicare la USR, nu a fost lăsată să intre în Parlament. (hotnews)


2. Lifturile din parlament nu pot fi folosite decât de parlamentari.


3. Accesul presei este restricționat. Astfel presa este ținută într-un țarc lângă biroul lui Dragnea.


Observăm așadar că Dragnea se îndepărtează tot mai mult de legitimitatea voturilor obținute la alegeri și comite abuzuri peste abuzuri. Problema cu aceste abuzuri este că ele vor fi decontate la fel cum Dragnea a decontat și angajarea pesedistelor pe banii copiilor.

Un alt efect al abuzurilor comise de Dragnea si PSD este ca acestia isi pierd legitimitatea voturilor obtinute la alegeri. Prin aceste fapte, ei demonstreaza ca nu sunt interesati de mentinerea echilibrului democratic si astfel legitimeaza actiuni ale cetatenilor pentru a corecta abuzurile lor.


La fel de revoltătoare este insa și lipsa de reacție a PNL în fața acestor abuzuri - cea mai puternică forță de opoziție privește cu pasivitate și nonșalanță cum PSD comite abuzuri incredibile la adresa statului de drept din România.


UPDATE: se pune la cale eliminarea fizica si a parlamentarilor din parlament - ziare.com

Data: miercuri 27 iunie 2018
Autor: Alex Toader
Loading...